CT-Faz's FotoPage

By: CT Faz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 27-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
~ Siti & Faizal ~





On our big day - 24 Jan 2004...


Saturday, 26-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari pernikahan - 24 Jan 2004...

awat sejokk je tgn awak nihh...
pak mertua duk usha dari tepi..
alhamdulillahhh...
View all 14 photos...
Nikah lepas asar di masjid Al-Akram, Keramat, Kuala Lumpur..lepas tu buat kenduri kecik kat umah..then malam tu bersambung pulak ngan marhaban & malam berinai.
Arghhh..penatnya badan..

Hari ni, ct disolekkan oleh kawan mimi ( athiz beauty)..tak silap namanya Jaja..sebab mimi ada kat N.S..katanya akan lambat sket sampai umah ct. Ok gak solekan Jaja masa nikah ni sebab nampak 'natural' tapi ada gak yg kata nampak garang sikit...
Kata Mimi, kawan dia ni byk masuk pertandingan andaman, pernah dapat Top 10 dalam pertandingan andaman majalah Pesona Pengantin..
Dorang sama2 mendalami ilmu solekan ni masa jadi anak murid Kak June di Nabies Collection dulu..

So overall, ct rasa ok gak laa...except pelamin je. Bila pelamin datang, terkejut gak ct sebab bunga rose dia terang sgt kaler purple nya..tak nampak natural..tapi apa nak buat..dah terlambat. Mimi tak buat sendiri pelamin tu - disubcontract kan kat org lain. Bila ct tanya sendiri pembuat pelamin tu, rerupanya kita boleh request bunga apa yg kita nak termasuk la warnanya sekali....(sighing)

Haii..nyesal nyerrr laa rasa tak request awal2 aritu!!


Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Marhaban & Malam Berinai - 24 Jan 2004...

first time marhaban..
 
uihh, keciknya tulisan...kena pakai kanta pembesar nih
View all 13 photos...
Theme color tuk mlm ni creme & turquoise..sepatutnya marhaban ct tukar baju creme color tapi takut nanti kelam kabut lak tuk majlis berinai, sebab marhaban ni tak tentu bila habisnya..boleh jadi sejam setengah, dua jam..jadi ct terus je la pakai baju mlm berinai tu...


Thursday, 24-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari persandingan - 25 Jan 2004

rumah sempit, terpaksa 'shrink'kan pelamin...
ngan mak andam- MIMI dr. athiz beuty
berpeluh duk kat pelamin ni..mana daknya semua org tgk..
View all 5 photos...
gambar2 masa bersanding dulu sebenarnya belum di scan lagi..
yg ada ni pon kami ambil pakai digital camera..(snap gambar yg dah siap)..so tak la clear sgt.
kalau ada masa, akan kami scan jugak nanti..


Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Si Buah hati Intan payung kami...Fatin Farzana..

apa la mama nih, pagi2 lagi dah kena posing..
 
yo babe..ada gaya rapperz tak..
View all 19 photos...
Puteri kesayangan kami...
Dilahirkan pd hari Isnin, 1 Nov 2004 jam 9:51 pagi...




[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net